Wie zijn wij?


De bruidsfotograaf voor Nijmegen en Arnhem

Super dat je op onze site komt kijken!

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk.

Op deze site vind je een selectie uit het werk van twee vrienden die van hun passie hun werk hebben gemaakt.

Wij zijn Ronald en Raoul, 2 leuke, maffe, gezellige, sociale, professionele bruidsfotografen die graag komen fotograferen op jullie mooie bruiloft!

Kijk, hier zijn we:

 

Bruidsfotograaf Nijmegen

 

Raoul is die knappe jongen links en die met die bril is Ronald.

Ons enthousiasme vind je in alle foto’s terug! Wij houden van frisse, moderne, spontane bruidsfotografie. Standaard voor een perkje staan en samen naar de camera lachen daar doen we niet aan, vaak laten we het bruidspaar met elkaar kletsen en geven we soms wat instructies, tussendoor maken wij de meest prachtige foto’s vol echt gevoel. Je hoeft dus zeker geen fotomodel te zijn;)

We  komen altijd met zijn tweeën fotograferen, zo mis je geen enkel moment en fotograferen we jullie mooiste dag gezien door de ogen van 2 fotografen.

Omdat wij geen fotostudio hoeven te onderhouden en niet ieder jaar een nieuwe camera kopen vallen onze tarieven erg mee!

Spreekt ons werk je aan en wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op via info@rvmfotografie.nl, wij staan je graag te woord. We kunnen dan een kennismakingsgesprek plannen. Dit is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Tot snel:)

RvM fotografie
Ronald en Raoul